Semt Konakları
Facebook Fan Sayfasi Twitter Üzerinden Bizi Takip Edin Google Buzz Sayfamiz
<Mart 2024>
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Semt Konakları Kurs Kayıtları Başladı

Beyoğlu Belediyesinin “Yaşam Boyu Eğitim” sloganından hareketle  ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilerden , üniversite öğrencilerine, meslek edindirme eğitimlerine ihtiyaç duyan gençlere, yetişkinlere ve ev hanımlarına kadar herkes için ücretsiz eğitim imkanı sunduğu Semt Konakları’nda  ücretsiz kurs kayıtları başladı.

2010-2011 Eğitim ve öğretim yılında 8 Semt konağında açılması  planlanan kurslara her yıl olduğu gibi bu yılda Beyoğlulular tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Ücretsiz ve sertifikalı olan kurslardan yararlanmak için 16 yaşından  büyük olma ve Beyoğlu’nda ikamet ediyor olma şartı aranırken Çocuklara yönelik kurslara ise (çocuk resim, gitar, saz, tiyatro vb.) ilköğretim 4.sınıftan itibaren öğrenciler katılabiliyor.

Semt konakları kursiyerleri yıl boyunca hem eğlenerek öğreniyor hem sosyalleşiyor hem de yıl boyunca kursiyerler için düzenlenen piknik, boğaz turu, kültür ve çevre gezilerine katılarak keyifli zaman geçiriyorlar. Ayrıca yıl sonunda  açılan sergilerde de  kursiyerler bütün yıl yaptıkları el emeği göz nuru işlerini aileleri ve el sanatları meraklıları ile  paylaşıyor, dileyen kursiyerler Galata Moda, Altın Eller ve Yerel Tatlar festivallerinde açılan semt konakları stantlarında işlerini satabiliyorlar.

 Kontenjanla sınırlı olan kurs kayıtları için isteyen vatandaşlarımızın kendilerine en yakın Semt Konağına bizzat giderek başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kayıt İçin Gerekli evraklar;
Bir adet resim,
Mezuniyet belgesinin fotokopisi,
Nüfus cüzdanı fotokopisi,
İlk kez başvuranlar için ikametgah

 

BRANŞ LİSTESİ
BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ
BİLGİSAYARLI MUHASEBE
WEB TASARIMI
GRAFİK TASARIM
EL NAKIŞI
MAKİNA NAKIŞI
TEL KIRMA
KURDELA NAKIŞI
İĞNE OYASI
MEFRUŞAT
AİLE İÇİ İLETİŞİM
TAKI TASARIM
PASTA-YEMEK
ŞİŞ ÖRÜCÜLÜĞÜ
ÇİNİ BOYAMA
EV AKSESUARLARI TASARIM
DİKİŞ
SİTİLİSTLİK
MODALİSTLİK
KUAFÖRLÜK
OKUMA-YAZMA
İNGİLİZCE
TEZHİP
DİKSİYON
KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ
RESİM (YETİŞKİN)
TİYATRO (YETİŞKİN)
GİTAR (YETİŞKİN)
SAZ (YETİŞKİN)
SAZ (ÇOCUK)
TİYATRO (ÇOCUK)
RESİM (ÇOCUK)
GİTAR (ÇOCUK

Share