<Ekim 2014>
Beyoğlulu Miniklerin Büyük Performansı

Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Anaokulu öğrencilerinin yılsonu etkinlikleri oldukça renkli geçti. Beyoğlu Belediyesi Muammer Karaca Tiyatrosu’ndaki programda minikler hem yeteneklerini sergiledi hem de eğlendi

Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları’nda hizmet veren anaokullarının yılsonu gösterilerinde minikler hem yeteneklerini sergiledi hem de eğlendi.  İlçedeki 14 semt konağının altısında eğitim gören 400 öğrencinin renkli programı Beyoğlu Belediyesi Muammer Karaca Tiyatrosu’nda düzenlendi. Kadımehmet, Örnektepe, Yenişehir, Tophane, Aynalıkavak ve Bademlik semt konaklarının minik öğrencileri sahne performanslarıyla göz doldurdu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan miniklerin bu özel gününde onları yalnız bırakmadı. Heyecanları gözlerinden okunan minikler öğretmenleri eşliğinde hazırlanan bir birinden güzel gösterileri salonu dolduran büyüklere sundu. Kimi dans etti, kimi şarkı söyledi, kimi şiir okudu. Renkli kostümleri, müzikleri, oyunları ve danslarıyla salonu gökkuşağına boyayan minikler anaokulunu bitirmenin mutluluğunu yaşarken, velileri çocuklarının sergiledikleri gösterileri ayakta alkışladı. Çocuklar söyledikleri neşeli şarkılarla da büyüklerden alkış aldı. Minikler sahnede gösterilerini sunarken veliler çocuklarının bu özel anlarını ölümsüzleştirmek için bir yandan fotoğraf çekti, diğer yandan kamera kayıt tuşunu çalıştırdı.