Semt Konakları
Facebook Fan Sayfasi Twitter Üzerinden Bizi Takip Edin Google Buzz Sayfamiz
<Mart 2024>
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Yarınlarımız bugünden daha güzel olacak

Son yıllarda hızla gelişim gösteren Kasımpaşa bölgesi hakkında ilçe sakinleriyle görüşen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “Yarınlarımız bugünden daha güzel olacak dedi”

Kasımpaşa Semt Konağı’nda “Vatandaş – Başkan” buluşmaları kapsamında bölge halkıyla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ilçedeki gelişmeleri vatandaşla birlikte değerlendirdi. Son yıllarda, Kasımpaşa’nın hızla gelişim gösterdiğini söyleyen Demircan “Yarınlarımız bugünden daha güzel olacak” dedi.

Kasımpaşa’nın eskiye göre popülerliğini yitirdiğini söyleyen Demircan “Eskiden Kasımpaşa semti İstanbul’un nadide bölgelerinden biriydi, zamanla bakımsızlıktan ve ilgisizlikten değerini kaybetme noktasına geldi. Ancak son 10 yılda buraya yapmış olduğumuz çalışmalar ve yatırımlar Kasımpaşa’yı tekrar hak ettiği noktalara getirdi. Bunun üzerine daha da fazla koyup Kasımpaşa’yı bir merkez haline getireceğiz. İnşallah yarınlarımızda bugünümüzden daha da güzel olacak” şeklinde konuştu.

Yıldızı parlayan semt Kasımpaşa

Oluşturulan kentsel dönüşüm projesinin Kasımpaşa’da, İstiklal Caddesi etkisi yapacağını belirten Demircan “ Bölgeye yapılan yatırımlarla birlikte çarpık yapılaşmanın da önüne geçeceğiz.

Kasımpaşa’ya mini bir İstinye Park modeli uygulayacağız. 2 yıl içerisinde Bahariye Caddesi’nde oteller, mağazalar, kafeteryalar, turistik mekanlar olacak yolu da yerin altına alacağız. Her şeyi Kasımpaşa için yapacağız” dedi.

Semt konaklarındaki kadınlardan Kasımpaşa Spor’a destek

Bu hafta Cuma günü oynanacak Kasımpaşa, Akhisar Belediye Spor karşılaşmasına tüm kadınların katılmasını isteyen Demircan “ Bu hafta Kasımpaşa Spor cezası nedeniyle maçı seyircisiz oynayacak. Kadın ve çocuk taraftarlar maçı ücretsiz olarak stattan izleyebilecek. Ben de tüm kadınlara çağrıda bulunuyorum. Semt konaklarımızdaki tüm bayanları maça davet ediyorum. Semt konakları taraftar grubu olarak maçı tribünden izleyeceğiz” dedi.

Share