Dolapdere Semt Konağı Danışma Merkezi

Beyoğlu Belediyesi ve Kültür Kenti Vakfı iş birliğiyle gerçekleşen Uluslararası “Bilinçli Aile Sağlıklı Nesiller Projesi”  ile Okmeydanı Danışma Merkezinden sonra Şimdi de Dolapdere Semt Konağı Danışma Merkezi hizmetinizde.

Daha mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı bir gelecek için yanınızdayız…

Dolapdere Danışma Merkezimizde ;

• Bireysel Danışmanlık  ve Psikoterapiler
• Çocuk Terapileri
• Kişisel Gelişim Eğitimleri

• Anne-Baba Eğitim Seminerleri hizmetleri verilmektedir.
    • Danışma Merkezi’nde randevu sistemi ile çalışılmaktadır.
      Psikolojik sorunlarda yardım ve destek alabilirsiniz.
      Danışmanlık merkezimizden randevu almak için:444 0 160
      Danışma Merkezi’mizdeki tüm hizmetler ücretsizdir.
      Dolapdere Semt Konağında açılan  Danışma Merkezimizden hafta içi  hergün 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet alabilirsiniz.

Danışma Merkezi’nde kimlere ulaşabilirsiniz?

Ekibimiz Sosyal Hizmet Uzmanı, Uzman Klinik Psikolog ve Kişisel Gelişim Uzmanlarından oluşuyor.

Sosyal Hizmet Uzmanı, desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda sizi,ilgili kamuveyasivil toplum kuruluşlarınayönlendirir, ilişki kurmanızı sağlar.

Uzman Psikologlar, desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda psikolojikyardım, danışmanlık hizmeti ve destek sağlar .

Kişisel Gelişim Uzmanlarımız, verdikleri eğitimlerle kişisel gelişiminize katkı sağlar ve karşılaştığınız sorunlarla daha etkili başa çıkmanıza yardım eder.

Danışma Merkezi’nden Kimler Yararlanabilir?

• Danışma Merkezi profesyonel desteğei htiyaç duyan yetişkin, çocuk,  ergen ve ailelere hizmet verir.
      • Çocuklarını sağlıklı ve bilinçli yetiştirmek isteyen herkes Danışma Merkezi’nden faydalanabilir.

Danışma Merkezi’ne Hangi Konularda Başvurabilirsiniz?

• Danışma Merkezi’ne isterseniz bizzat başvurarak sorunlarınız hakkında yönlendirme isteyebilir, isterseniz psikologlarımızdan randevu alarak danışabilirsiniz.
      • Belediyenin Çağrı Merkezi’ndenlefonla merkeze ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı Merkezi:444 0 160

Danışma Merkezi’ne “PSİKOLOJİK DESTEK” almak için başvurabilirsiniz.

• İhtiyaç duyduğunuz konularda danışmanlık desteği,
      • Psikolojik sorunlarda psikolojik yardım ve destek alabilirsiniz.
      • Uzman psikologlardan randevu almak için: 444 0 160

Yetişkinler için ilk görüşmede uzmanlarımız tarafından sorun veya kişisel gelişim ihtiyaçlarına yönelik bilgiler alınır, çözümüne ya da ihtiyaçlara yönelik hedefler belirlenir. Süre ve sıklık uzman ve danışan ile birlikte kararlaştırılır.

Çocuklar için ilk görüşmede uzmanlarımız tarafından soruna yönelik bilgiler alınır, önerilecek çözümler belirlendikten sonra süreç aileye bildirilir. Bu çalışmalar bireysel görüşmeler şeklinde sürdürülür.

Merkez olarak amacımız; sorun öncesinde koruyucu aile rehberliği yapabilmek, var olan sorunlarda da aile ve çocuk odaklı çözümler üretmektir.

Danışma Merkezi’ne “GRUP ÇALIŞMALARI ve KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ ”ne katılmak için başvurabilirsiniz.

• Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak ve karşılaştığınız sorunlarla daha etkili başa çıkmanıza yardım edecek grup çalışmaları ve eğitimlere katılabilirsiniz.
      • Grup çalışmaları ve eğitimlerle yaşadığınız koşulları daha verimli ve üretken kılabilirsiniz.
      • Yaşamınızda meydana gelecek değişimlerle birey olma ve aile birliğinin önemini kavrayabilir, dolayısı ile de çocuklarınız ile daha sağlıklı iletişim ve daha verimli bir yaşam sürebilirsiniz.
      • Grup çalışmaları ve Eğitimler hakkında detaylı bilgi ve kayıt için: 444 0 160

Her türlü sorunuz için Danışma Merkezi’ne başvurmaktan çekinmeyin.

Adres:Dolapdere Danışma Merkezi ,Bülbül Mahallesi Kılburnu Sok. No: 49 Dolapdere

Telefon:444 0 160