Semt Konakları
Facebook Fan Sayfasi Twitter Üzerinden Bizi Takip Edin Google Buzz Sayfamiz
<Mart 2024>
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
30 dakika ayırın mutlu olun

Beyoğlu Belediyesi, hanımların yaşam kalitesini arttırmak ve sağlıklarını korumaları için Semt Konakları ve Hasköy Spor Çadırında spor aktiviteleri düzenliyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, “Spora hiç değilse 30 dakika ayırın ve daha mutlu olun” diyerek hanımları spora teşvik ediyor.

Beyoğlu Belediyesi, ‘Herkes için Spor’ sloganıyla her yaş grubuna sağlıklı yaşam etkinlikleri organizasyonuna bir yenisini daha ekledi. Hanımların yaşam kalitesini arttırıp, sağlıklarını korumaları için Semt Konakları ve Hasköy Spor Çadırında antrenörler eşliğinde spor aktiviteleri düzenlemeye devam ediyor.

Spora hiç değilse 30 dakika ayırın ve daha mutlu olun

Bedensel ve psikolojik dengemizi sağlamak için sporu ihmal etmememiz gerektiğini söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Spora hiç değilse 30 dakika ayırın ve daha mutlu olun” diyerek sağlıklı bir hayat için spor çağrısı yapıyor. Demircan ayrıca semt konaklarının hanımlara ait olduğunu vurgulayarak, aerobik, pilates, zumba ve step derslerine katılan hanımların, herhangi bir alet olmadan kendi kas güçleri ile kilo verip, sağlıklı kalabileceklerini ifade etti.

Müracaatlar Semt Konakları ve Spor Çadırına

Kayıt için gelen hanımlara uzman antrenörler tarafından kişi tanıma formları doldurtuluyor. Böylece hem kendileri için hazırlanan özel egzersiz programlarına uyuyor, hem de fiziksel gelişimlerini takip etme fırsatı buluyorlar. Kayıt yapmak isteyen hanımların, Semt Konakları ve Spor Çadırına başvurmaları yeterli.

Share