Semt Konakları
Facebook Fan Sayfasi Twitter Üzerinden Bizi Takip Edin Google Buzz Sayfamiz
<Mart 2024>
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ÇOCUKLARA DEĞER VERDİĞİMİZİ HİSSETTİRMEMİZ LAZIM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kızılay Meydanı’ndaki Çocuk Şenliği kutlamalarına katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bu memleketin geleceğine bizim yavrularımız sahip çıkacak. Yavrularımıza yaptığımız yatırımla onların sadece kişisel hayatlarını geliştirmiş olmuyoruz, ülkemizin geleceğini de inşa etmiş oluyoruz.” dedi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir hafta boyunca devam edecek “Çocuk Şenliği”nde bir araya gelen çocuklar, bayramını dolu dolu yaşıyor. Aileleriyle birlikte Beyoğlu Kızılay Meydanı’na gelen yüzlerce çocuk, bayramlarını kutladı. Şenlikte 23 Nisan için Türkiye’ye gelen Azerbaycanlı çocuklar da Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla gösteri sundu. Azerbaycan Devlet Kukla Tiyatrosu, semt konakları ve ana sınıfı öğrencilerinin Türk çocuğu, grup kaşık, askerler, Hint dansı ile devam eden kutlamalar, izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Çocukların bayram heyecanına ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bütün çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutlayarak Arerbeycanlı öğrencilerin 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Beyoğlu’na gelerek iki ülkenin de kaynaştığını vurguladı.

“Çocuklarımızın mutluluğunu görünce mutlu olmamak mümkün mü?” diyen Başkan Demircan,“Benim de 3 tane kızım var. Bütün anneler, babalar en çok yavrularının geleceği mutlu eder. Eğer onlar iyi eğitim almışlarsa, annelerin babaların bütün keyfi yerine gelir. Bizi annemiz babamız düşünür, biz de yavrularımızı düşünürüz. İşte kendi hayatımız da yavrularımız için ne düşünüyorsak belediye de aynı şeyi düşünür, devlette aynı düşünür. Çünkü bu memleket bizim. Bu memleketin geleceğine bizim yavrularımız sahip çıkacak. Yavrularımıza yaptığımız yatırımla onların sadece kişisel hayatlarını geliştirmiş olmuyoruz, ülkemizin geleceğini de inşa etmiş oluyoruz,” dedi.

Okullardaki eksikleri Okul Buluşması ile minimize ettiklerini söyleyen Başkan Demircan, yüzme havuzunda her yıl 5 bin çocuğa yüzme öğrettiklerini, 20 bin çocuğa buz pateni yaptırdıklarını, 10 bin çocuğa da kültür gezileri düzenlediklerini dile getirerek; çocukların semt konaklarında, Turabibaba Kütüphanesi’nde rahatlıkla vakit geçirebildiklerini söyledi.
23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri, çeşitli etkinliklerle okul ve meydanlarda devam edecek.

Share