<Temmuz 2018>
Şifa Konferanslarının Üçüncüsü Dolapdere Semt Konağı’ndaydı

Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında verilmeye başlanan “Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı” konferanslarının üçüncüsü Dolapdere Semt Konağında gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferansta, Keçiboynuzu ve Ekinezya bitkilerinin faydaları anlatıldı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşların soğuk kış aylarında sağlığını korumalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen “Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı” başlıklı konferanslar devam ediyor. Sağlıklı Yaşam Koçu ve Yazar Nuray Karpuzcu tarafından verilen konferanslarda, vatandaşlara sağlıklı kalmanın doğal çözümü olan bitkilerin ve meyvelerin faydaları anlatılıyor. Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları’nda verilmeye başlanan konferansların üçüncüsü Dolapdere Semt konağında gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferansta Keçiboynuzu ve Ekinezya bitkilerinin faydaları anlatıldı. Konferansın sonunda katılımcılara bitki çayı ikram edildi.

Dördüncü Konferans Kasımpaşa Semt Konağı’nda

Beyoğlu Belediyesi bünyesinde hizmet veren semt konaklarının tamamında kış ayları boyunca devam edecek konferansların dördüncüsü 5 Ocak 2018 tarihinde Kasımpaşa Semt Konağı’nda gerçekleştirilecek. Başlama saati ise 11.00. Konferansta, katılımcılara Kuşburnu ve Papatya’nın faydaları anlatılacak..

Hediye Kitap Çekilişi Yapıldı

Konferanslar semt konaklarının tamamında ücretsiz olarak veriliyor. Kadın- erkek, genç-yaşlı sağlıklı kalmak isteyen herkesin katılabildiği konferanslarda katılımcılara bir adet de kupon dağıtılıyor. Konferans sonunda yapılan çekilişle 10 katılımcıya yazarın “Öteki Sağlık” kitabı hediye ediliyor.