<Mayıs 2018>
Semt Konakları ile hizmet tabana yayıldı

Erzincanlılarla kahvaltıda bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “İlçemizin farklı noktalarında açtığımız 15 Semt Konağımız ile hizmetlerimizi tabana yaydık. vatandaşlarımızın yaşam standartları yükseldi.” ifadelerini kullandı.

Erzincanlılar Beyoğlu’nda bir araya geldi. Erzincan Sarıpınar Köyü Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, dernek başkanları ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demircan programın sonunda 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlayan Erzincanlı öğrencilere hediyelerini takdim etti.

HİZMETLERİMİZ TABANA YAYILDI

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandıran Başkan Demircan, ”On dört yıldır belediye başkanıyım. İlçemizin farklı noktalarında açtığımız 15 Semt Konağımız ile hizmetlerimizi tabana yaydık. 750 tane Anadolu öğrencimiz var, binlerce çocuğa ilave ders veriyoruz, altmış tane doktorumuza mekan tahsis ettik, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için bir sürü seminerler, kurslar düzenliyoruz.” dedi.

MESELEMİZ VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK

Beyoğlu’nda vatandaşların yaşam standartlarının yükseldiğini de ifade eden Başkan Demircan, “Yollarımız ve temizliğimiz çok iyi durumda. Yardım faaliyetlerimiz, gençlerimize yönelik faaliyetler, kentsel dönüşüm faaliyetleri, etraf için yaptığımız iyileştirme, iş, aş her şey yolunda. Bizim bakış açımız şudur; fakire fukaraya hayatı kolay kılabiliyor muyuz? Meselemiz budur, meselemiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmektir.” şeklinde konuştu.