<Eylül 2018>
Beyoğlu'nda çocuklar 23 Nisan' ı dolu dolu kutluyor

Beyoğlu’nda 23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların sahne gösterilerini yerinde izleyen Başkan Demircan, kültürel ve sanatsal etkinliklerin çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Beyoğlu’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla düzenlenen 13. Geleneksel Beyoğlu Çocuk Şenliği devam ediyor. Her gün ilçenin farklı bir noktasında gerçekleştirilen kutlamaların bu seferki adresi Kasımpaşa Kızılay Meydanı oldu. Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında eğitim gören Anaokulu öğrencilerinin hünerlerini sergilediği etkinlikte, kutlamalar kapsamında Çinden gelen Chengdu Çocuk Dans Grubu da bir birinden güzel gösterileriyle büyük beğeni topladı. Çocukların aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiği etkinliğe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak çocukların sahne gösterilerini izledi.

YAVRULARIMIZA ÖNEMLİ OLDUKLARINI HİSSETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Çocuklara yönelik etkinliklere çok önem verdiklerini belirten Başkan Demircan, “Biz bir aileyiz. Anneler babalar evlatlarını düşünüz ve onlar üzerinden gelecek kurgularlar. Devlet de büyük bir ailedir. O aile de evlatlarını gelecek için yetiştirir. Biz de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası münasebetiyle etkinlikler düzenleyerek yavrularımıza önemli olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinlikler çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için çok önemli.” dedi.

BEDEN DİLLERİNİ GELİŞTİRİRSELER GELECEKTE DAHA GÜÇLÜ OLARAK VAR OLURLAR

Başkan Demircan, “Çocuklarımızı olabildiğince sahneye çıkartmaya çalışıyoruz ki, özgüvenleri ve iletişim becerileri gelişsin. Çünkü beden dillerini geliştirirseler gelecekte daha güçlü olarak var olurlar. Bunu bildiğimiz için Anaokullarımızda, Kütüphanelerimizde Semt Konaklarımızda ve okullarda gençliğimizin tamamına, Kefken Kampı ve Kültür Gezileri gibi birçok eğitici ve öğretici etkinlikle destek oluyoruz. Biliyoruz ki, çocuklarımızı bu yaşlardan itibaren iyi eğitebilirsek o zaman geleceğe umutla bakarlar ve başarılı olurlar.” şeklinde konuştu.