<Ekim 2022>
Semt Konakları Mutfaklara Lezzet Katmaya Devam Ediyor

Beyoğlu Belediyesi, Semt Konakları'nda açtığı pasta ve yemek kursu ile mutfaklara lezzet katmaya devam ediyor. Kursiyerler bir yandan Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin tarifini öğrenirken, diğer yandan da yemeklerinin lezzetine lezzet katmanın mutluluğunu yaşıyor.

Beyoğlu Belediyesi, Semt Konakları'nda her yıl açtığı pasta ve yemek kursu ile mutfaklara lezzet katmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören kursta bir yandan Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin tarifini öğrenen kursiyerler, diğer yandan da yemeklerinin lezzetine lezzet katmanın mutluluğunu yaşıyor. Kursa katılan ev hanımları, öğrendikleri birbirinden lezzetli pasta ve börek çeşitleriyle dışarıdan siparişler alarak ailelerine ekonomik açıdan da destek oluyor.

HER YIL BİNLERCE KİŞİYE ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLİYOR

Beyoğlu Belediyesi tarafından ilçenin 15 farklı noktasında açılan SemtKonakları, vatandaşların kişisel ve kültürel gelişimine katkıda bulunuyor. Semt Konaklarında 'Konağımız evimiz' sloganıyla onlarca branşta açılan ücretsiz kurslarla her yıl binlerce kişiye eğitim veriliyor.