<Kasım 2018>

Beyoğlu’nda Çocukların Sağlıklı Gelişimine Tam Destek
Beyoğlu Semt Konakları ve Hezarfen Anaokulu’nda ‘Neşeli Tabaklar Atölyesi’ düzenlendi. Çocuklarda sağlıklı ve doğal beslenmenin önemine vurgu yapmak amacıyla gerçekleştirilen atölye çalışmalarına toplamda 119 ebeveyn ve 129 çocuk katıldı.

Yaz Okulu Öğrencilerinden Muhteşem Kapanış
Beyoğlu Belediyesi tarafından çocukların yaz aylarını değerlendirmesi ve daha eğlenceli geçirmesi için hazırlanan Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle sona erdi. Törende konuşan Başkan Demircan, “Bu yaz Beyoğlu'nda 3 bin çocuğa ulaştık. İyi eğitim iyi bir gelecek demektir.” dedi.

Kasımpaşa Semt Konağı Kızılay Meydanı’na Taşındı
Beyoğlu Belediyesi Kasımpaşa Semt Konağı yeni adresine taşındı. Semt konağı 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda hizmet verecek. Anaokulu ve kurs kayıtları yeni binada alınıyor

Minik Öğrenciler 15 Temmuz’u Resmetti
Çocukların 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında yaşadığı travma ve duyguları gözler önüne sermek amacıyla Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Resim Atölyelerinde resim çalışması yapıldı.

Kasımpaşa Anaokulu Merkezi Kayıtları Başladı
Kasımpaşa Semt Konağı olarak kullanılan tarihi bina 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Kasımpaşa Anaokulu Merkezi olarak çocuklara hizmet verecek. Kayıtlar Kasımpaşa Semt Konağı’nda başladı.

Beyoğlu’nda Çocuklara Özel İftar Programı
Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Anaokullarında eğitim gören çocuklar için Hasköy sahilde kurulan iftar sofralarında binlerce çocuk ailesiyle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Minik öğrencilerin ilk mezuniyet sevinci
Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler, 2017-18 Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini aldı. Karne sevinçlerini aileleri ve öğretmenleriyle paylaşan öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanı görülmeye değerdi.

Beyoğlu’nda geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri etkinliklerine katılan Başkan Demircan, “Nasıl okullar çocuklarımız için birer eğitim yuvası ise Semt Konakları da hem yetişkinler hem de çocuklar için birer eğitim yuvasıdır. Bu hizmetleri içeriğini daha da zenginleştirerek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Beyoğlu’nda Geleneksel Pilav Günleri Başladı
Beyoğlu’nda geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri büyük coşkuyla başladı. Semt Konakları Anaokulu öğrencilerinin hünerlerini sergilediği etkinlere katılan Başkan Demircan, semt konakları ile sosyal belediyeciliği vatandaşların ayağına getirdiklerini söyledi.

Beyoğlu'nda çocuklar 23 Nisan' ı dolu dolu kutluyor
Beyoğlu’nda 23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların sahne gösterilerini yerinde izleyen Başkan Demircan, kültürel ve sanatsal etkinliklerin çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması açısından çok önemli olduğunu söyledi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...