<Temmuz 2018>

Kasımpaşa Anaokulu Merkezi Kayıtları Başladı
Kasımpaşa Semt Konağı olarak kullanılan tarihi bina 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Kasımpaşa Anaokulu Merkezi olarak çocuklara hizmet verecek. Kayıtlar Kasımpaşa Semt Konağı’nda başladı.

Beyoğlu’nda Çocuklara Özel İftar Programı
Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Anaokullarında eğitim gören çocuklar için Hasköy sahilde kurulan iftar sofralarında binlerce çocuk ailesiyle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Minik öğrencilerin ilk mezuniyet sevinci
Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler, 2017-18 Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini aldı. Karne sevinçlerini aileleri ve öğretmenleriyle paylaşan öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanı görülmeye değerdi.

Beyoğlu’nda geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri etkinliklerine katılan Başkan Demircan, “Nasıl okullar çocuklarımız için birer eğitim yuvası ise Semt Konakları da hem yetişkinler hem de çocuklar için birer eğitim yuvasıdır. Bu hizmetleri içeriğini daha da zenginleştirerek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Beyoğlu’nda Geleneksel Pilav Günleri Başladı
Beyoğlu’nda geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri büyük coşkuyla başladı. Semt Konakları Anaokulu öğrencilerinin hünerlerini sergilediği etkinlere katılan Başkan Demircan, semt konakları ile sosyal belediyeciliği vatandaşların ayağına getirdiklerini söyledi.

Beyoğlu'nda çocuklar 23 Nisan' ı dolu dolu kutluyor
Beyoğlu’nda 23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların sahne gösterilerini yerinde izleyen Başkan Demircan, kültürel ve sanatsal etkinliklerin çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Beyoğlu’nda Vatandaşlara Motivasyon Semineri
“Motivasyon ve Beden Dili” seminerine katılan Başkan Demircan, “Günlük hayatta önemli veya önemsiz şeylere kızıyoruz. Bütün bunlar bir terapiye ihtiyaç hissettiriyor. Bu da bir modern hayatın bir ihtiyacı.”dedi.

Beyoğlu’nda sağlık konferanslarına yoğun ilgi
Beyoğlu Belediyesi tarafından Fetihtepe Semt Konağında düzenlenen “Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı” konferansına katılan Başkan Demircan, “İlçemizde 15 adet Semt Konağımız var. Buralarda yaygın bir biçimde seminerler veriyoruz.”dedi.

Semt Konakları ile hizmet tabana yayıldı
Erzincanlılarla kahvaltıda bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “İlçemizin farklı noktalarında açtığımız 15 Semt Konağımız ile hizmetlerimizi tabana yaydık. vatandaşlarımızın yaşam standartları yükseldi.” ifadelerini kullandı.

Şifa Konferanslarının Üçüncüsü Dolapdere Semt Konağı’ndaydı
Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında verilmeye başlanan “Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı” konferanslarının üçüncüsü Dolapdere Semt Konağında gerçekleştirildi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...