<Mayıs 2018>

Beyoğlu’nda geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri etkinliklerine katılan Başkan Demircan, “Nasıl okullar çocuklarımız için birer eğitim yuvası ise Semt Konakları da hem yetişkinler hem de çocuklar için birer eğitim yuvasıdır. Bu hizmetleri içeriğini daha da zenginleştirerek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Beyoğlu’nda Geleneksel Pilav Günleri Başladı
Beyoğlu’nda geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri büyük coşkuyla başladı. Semt Konakları Anaokulu öğrencilerinin hünerlerini sergilediği etkinlere katılan Başkan Demircan, semt konakları ile sosyal belediyeciliği vatandaşların ayağına getirdiklerini söyledi.

Beyoğlu'nda çocuklar 23 Nisan' ı dolu dolu kutluyor
Beyoğlu’nda 23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların sahne gösterilerini yerinde izleyen Başkan Demircan, kültürel ve sanatsal etkinliklerin çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Beyoğlu’nda Vatandaşlara Motivasyon Semineri
“Motivasyon ve Beden Dili” seminerine katılan Başkan Demircan, “Günlük hayatta önemli veya önemsiz şeylere kızıyoruz. Bütün bunlar bir terapiye ihtiyaç hissettiriyor. Bu da bir modern hayatın bir ihtiyacı.”dedi.

Beyoğlu’nda sağlık konferanslarına yoğun ilgi
Beyoğlu Belediyesi tarafından Fetihtepe Semt Konağında düzenlenen “Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı” konferansına katılan Başkan Demircan, “İlçemizde 15 adet Semt Konağımız var. Buralarda yaygın bir biçimde seminerler veriyoruz.”dedi.

Semt Konakları ile hizmet tabana yayıldı
Erzincanlılarla kahvaltıda bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “İlçemizin farklı noktalarında açtığımız 15 Semt Konağımız ile hizmetlerimizi tabana yaydık. vatandaşlarımızın yaşam standartları yükseldi.” ifadelerini kullandı.

Şifa Konferanslarının Üçüncüsü Dolapdere Semt Konağı’ndaydı
Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında verilmeye başlanan “Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı” konferanslarının üçüncüsü Dolapdere Semt Konağında gerçekleştirildi.

Kadınlardan Şifa Konferansları’na Büyük İlgi
“Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı Konferansları”nın ilki Hacıahamet Semt Konağı’nda gerçekleşti. İkinci konferans Tophane Semt Konağı’ndaydı. Her iki konferansa ilgi büyüktü

Şifa Konferansları Semt Konaklarında
Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında “Kışın Sağlıklı Kalmanın Anahtarı” Konferansları başlıyor. İlk konferans 27 Aralık 2017 tarihinde Hacıahmet Semt Konağı’nda yapılacak

Başkan Demircan Öğretmenleri Unutmadı
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Turabibaba Kütüphanesi, Semt Konakları ve Gençlik Merkezi’nde eğitim veren öğretmenlerle biraraya geldi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...