<Temmuz 2019>

Semt Konağı Kursiyerleri Hem Öğrenecek Hem Kazanacak
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Semt Konağı kursiyerlerine verdiği sözü yerine getirdi. Başkan Yıldız, Semt Konağı kursiyerlerinin ürettikleri el ürünlerini satarak aile bütçelerine katkı sunabilecekleri ‘E-Ticaret Sistemi’nin kurulması için çalışmaların başladığını söyledi.

Çocuklarımızı Geleceğin Şartlarına Göre Yetiştireceğiz
Özgecan Aslan Semt Konağında düzenlenen pilav günleri etkinliğine katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Çocuklarımızı geleceğin şartlarına göre yetiştirecek ilmi, hikmeti, kültürü ve irfanı hep birlikte bu semt konaklarımızda ve okullarımızda çocuklarımıza aşılayacağız.” dedi.

Geleneksel Pilav Günleri Başladı
Öğrencilerinin hünerlerini sergilediği etkinlere katılan Başkan Yıldız, “Mahalle merkezlerimizde bulunan semt konaklarımız geleceğimizi inşa etme noktasında en önemli eğitim merkezlerimizden birisidir.” dedi.

Beyoğlu Semt Konakları Engel Tanımıyor
Beyoğlu Belediyesi, engelli çocukların gelişimine ve sosyal hayata adaptasyonuna katkıda bulunmak amacıyla Piripaşa Semt Konağında özel Takı Tasarım, Resim ve Halk Oyunu sınıfları açıldı.

Beyoğlu’nda Çocukların Sağlıklı Gelişimine Tam Destek
Beyoğlu Semt Konakları ve Hezarfen Anaokulu’nda ‘Neşeli Tabaklar Atölyesi’ düzenlendi. Çocuklarda sağlıklı ve doğal beslenmenin önemine vurgu yapmak amacıyla gerçekleştirilen atölye çalışmalarına toplamda 119 ebeveyn ve 129 çocuk katıldı.

Yaz Okulu Öğrencilerinden Muhteşem Kapanış
Beyoğlu Belediyesi tarafından çocukların yaz aylarını değerlendirmesi ve daha eğlenceli geçirmesi için hazırlanan Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle sona erdi. Törende konuşan Başkan Demircan, “Bu yaz Beyoğlu'nda 3 bin çocuğa ulaştık. İyi eğitim iyi bir gelecek demektir.” dedi.

Kasımpaşa Semt Konağı Kızılay Meydanı’na Taşındı
Beyoğlu Belediyesi Kasımpaşa Semt Konağı yeni adresine taşındı. Semt konağı 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda hizmet verecek. Anaokulu ve kurs kayıtları yeni binada alınıyor

Minik Öğrenciler 15 Temmuz’u Resmetti
Çocukların 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında yaşadığı travma ve duyguları gözler önüne sermek amacıyla Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Resim Atölyelerinde resim çalışması yapıldı.

Kasımpaşa Anaokulu Merkezi Kayıtları Başladı
Kasımpaşa Semt Konağı olarak kullanılan tarihi bina 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Kasımpaşa Anaokulu Merkezi olarak çocuklara hizmet verecek. Kayıtlar Kasımpaşa Semt Konağı’nda başladı.

Beyoğlu’nda Çocuklara Özel İftar Programı
Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları Anaokullarında eğitim gören çocuklar için Hasköy sahilde kurulan iftar sofralarında binlerce çocuk ailesiyle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...